Om oss

Rent idrettslag og antivold

Tromsø Kickboxingklubb ønsker at alle medlemmer skal møte et sunt, trygt og rent treningsmiljø når de kommer til vårt idrettslag. Derfor har vi laget en antidopingpolicy godtkjent av Antidoping Norge, Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité. Det innebærer blant annet at medlemmer plikter å avgi dopingprøve ved kontroller fastsatt av Antidoping Norge. Klubben tar også avstand fra all form for vold og voldshandlinger. Alle medlemmer oppfordres til å ta et felles ansvar for å holde idrettslaget rent og stå sammen for en ærlig idrett.

Utstyr

Det vil bli behov for diverse beskyttelsesutstyr slik som tannbeskytter, støttebandasje, hansker, legg-og fotbeskyttere og hjelm. Dette vil være mulig å kjøpe/bestille i resepsjonen på Tromsø Kampsportsenter. Det vil også være mulig å kjøpe treningsklær som kickboxingbukser og t-skjorter.

Sparringstreninger

Hver fredag arrangeres sparringstrening for kickboxere på videregående parti, hvor vi trener "fight-teknisk". Her er det et absolutt krav til fullt utstyr (inkl. hjelm!). Alle på videregående partier anbefales å komme på disse treningene, da noe av pensum for partiene primært gjennomgås her.

Konkurranser

Klubben vil hvert semester arrangere minst ett klubbstenve for medlemmer. Dette er en super trening for de som ønsker å konkurrere, men også for de som villle finne ut hva det hele går ut på. For de med oransje belte og høyere finnes ulike stevner å delta på. Det arrangeres hvert år fire Norges Cuper og ett Norges Mesterskap ulike steder i landet, i tillegg andre regionale/nasjonale/internasjonale stevner. For noen av disse stevne er det krav til belte, kvalifisering, osv. Følg med på terminlisten, og spør oss gjerne om det er noe du lurer på.

Seminarer og andre arrangement

Det vil arrangeres ulike treningsseminarer ol. i løpet av året slik at våre medlemmer får muligheten til å utvikle seg enda mer som kickboxingutøvere.

Gradering

Vanligvis rundt den første uken i desember og den siste uken i mai. Graderingsdato vil bli offentliggjort på hjemmesiden og Facebook, på treninger og i treningslokalet. Alle som vil gradere må være medlem av klubben. Graderingen vil da være godkjent av Norges Kickboxing Forbund, og er gyldig i alle andre NKBF-klubber.

 

Vi i Tromsø Kickboxingklubb jobber for å skape et seriøst og sosialt treningsmiljø, ved å arrangere gode treningsseminarer, stevner og sosiale sammenkomster for våre medlemmer. Dette gjør vi absolutt best om vi får tilbakemeldinger fra dere som medlemmer på hva dere ønsker og hvordan vi kan utvikle oss. Ta gjerne kontakt med noen av oss, dersom du har idéer eller forslag. Ønsker du selv å bidra, for eksempel ved å sitte i styret, er du hjertelig velkommen! Snakk med din instruktør for mer info.