Viktige sjekkepunkter for utøvere

UTSTYR

Hvis du skal gå kamp på et stevne er det viktig at du har godkjent utstyr. Se NKBF sin liste over godkjent utstyr. Hvis du er usikker kan du spørre noen i styret eller en av instruktørene til å hjelpe deg.

 

UTØVERPROFIL

For å registrere en utøverprofil trenger du ditt lisensnummer (nummer til lisensforsikring). Hvis du ikke har det, send en mail til tromso@kickboxing.no. For mer info om forsikring, se her.

  1.  Deretter går du inn på kickboxing.no
  2.  I øverste linje på siden velger du «Portaler»
  3.  I neste vindu velger du «Medlem»
  4.  Legg inn lisensnummer, ønsket passord og epost

Inne på din utøverprofil skal du ha tre ting klart. Det er kjempeviktig at følgende er klart i god tid før stevnet:

  1. Last opp side 2 av legeattesten (se under)
  2.  Last opp et tydelig bilde av deg selv
  3.  Oppdater beltegrad

Det er veldig enkelt å gjøre, ennå enklere enn en Facebook-profil. Hvis alle utøvere gjør dette sparer vi faktisk dommerne for 3 timers arbeid per stevne! Det betyr mer tid til utøverne! Dersom vi har flere utøvere som ikke har dette på plass, blir det sanksjoner for hele klubben på stevnet.

 

KLUBBMEDLEMSKAP

Skal du gå kamp, må du også være medlem av en NKFB-klubb, i dette tilfelle – Tromsø Kickboxingklubb. Husk derfor å registrere deg i vårt online medlemsregister via Min Idrett (se mer info her) og betale medlemskontingent når du får faktura fra klubben.

 

LEGEATTEST

Legeattesten finner du her.

Det er veldig lurt å bestille legetime en god stund før stevnet så det ikke blir noe hastverk rett før stevnet.

Hvis du ikke kan scanne inn din legeattest, og du ikke kjenner noen som har en scanner/du ikke kan scanne på skole eller jobb: ta kontakt snarest, så skal vi hjelpe deg.